Saturday, September 15, 2012

Hola!

Nonii, tere siis kõigile. Kuna ma olen laisk ja ei viitsi kõigile eraldi oma tegemistest rääkida, siis otsustasin hakata blogi pidama.

Niisiis, saabusin pika reisi tulemusena eile Huelvasse. Teekond oli siis Riia-Brüssel ja edasi Brüssel-Faro. Alguses pidin siia jõudma neljapäeval, kuid kuna Farost Huelvasse tulev buss oli täis, siis pidin öö Portugalis veetma. Seal oli ka nii ilus ja soe, niiet ma ei kurda. Kuigi need munakiviteed seal ajasid närvi küll. Ja ega inimesed seal oma koerte ja kasside järgi nagu absoluutselt ei korista ning ega vist ka tänavapuhastajad nende järgi koristada ei armasta, niiet pidin ma seal veel mõndade olluste vahel osavalt manööverdama ka :D Mina ukerdamas oma sajakilose kohvri + spordikoti ja läpakakotiga oli vist nii mõnelegi seal naljakas vaatepilt. Aga vähemalt saan nüüd öelda, et ma olen Portugalis käinud, haha :D

Seal ma siis ukerdasin


 Hetkel olen hostelis Inturjoven. Siia broneerisin 3 ööd tegelikult, aga juba täna käisin ühte korterit vaatamas ning ilmselt lähen sinna ka elama. Päris kiiresti käis see elukoha leidmine. Ja ega see tegelikult keeruline ei ole ka. Esn Huelva'l  (organisatsioon, mis korraldab meile siin igasuguseid üritusi ning aitab vahetusõpilastel elukohta leida) on korterite list olemas ning facebookis on ka Erasmuse grupp, kus vahetusõpilased omavahel suhtlevad ning ka elukohti pakuvad ja otsivad. Üldiselt leitaksegi paari päevaga omale elukoht.

Aga kui ma korterit vaatamas käisin, siis suutsin muidugi ära veel eksida. Ja eks ma siis pidin oma super español'i hakkama praktiseerima. :D Purssisin mis ma purssisin seda hispaania keelt aga hakkama sain ja jõudsin kohale elusalt ja tervelt.

Jaaa MERKAAA, kui ma ütlesin, et Portugalis ei olnud need mehed nii hullud kui Küprosel (ei karjunud ega vilistanud tänaval, vaid lihtsalt vahtisid :D), siis siin nad ikka vilistavad küll. Kuigi jah ikka palju tagasihoidlikumalt kui Küprosel. Aga vanameestele lähen ma endiselt peale, need ikka tulid iga paari meetri tagant juurde ja ütlesid kui väga ma neile ikka meeldin. :D  
 
 Hetkel aga on mu pea ilmselt selle sooja tõttu tühjaks jooksnud ning mul ei tulegi rohkem pähe millest veel kirjutada, kuigi kindlasti on midagi. Kui aga keegi tahaks mingist kindlast asjast rohkem teada, siis jätke kommentaar või andke mulle läbi mõne muu suhtluskanali teada ;)

Pean ka veel mainima, et ma ei ole suurem asi kirjutaja ning mina ei ole süüdi kui postitused ebaregulaarseks muutuvad. Aga ma üritan olla tubli ja informeerida teid oma loodetavasti (loe: kindlasti) toredast elust siin Hispaanias :)

Päikest teile sinna vihmasesse Eestisse!


2 comments: